slechts 87,50 €

Ga liggen en sluit je ogen. Je wordt omgeven door de prachtige bergen en het indrukwekkend landschap van Saint-Véran. Dit is de ultieme relax vakantie! Overnacht in dit 4-sterren hotel en spa!

sterren hotel en spa

Saint Véran

Het plaatsje Saint Véran ligt tussen de bergen en staat zelfs op de lijst van mooiste dropen in Frankrijk! Naast alle mooie natuur zijn er ook vele historische bezienswaardigheden in Saint Véran. Als je hier een lekkere wandeling gaat maken, zul je vele houten fonteinen, kappellenn, kruisbeelden en meer tegenkomen. Te bezichtigen in deze stad is het museum van Soum, ondergebracht in het oudste huis van de stad.

sterren hotel en spa

Hotel Peyra & Spa

Dit geweldig hotel biedt gasten een scala aan diensten en voorzieningen! Een heerlijke sauna,  binnen- en buitenzwembad en nog veel meer welnessfaciliteiten waaronder een massagegedeelte om je te laten kalmeren d.m.v. de lekkerste massages. En terwijl jij lekker relaxt in dit hotel, hoeft je huisdier niet alleen thuis te zitten! Huisdieren zijn namelijk toegestaan in dit hotel. De hotelkamers zijn uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt  voor een goed verblijf, waaronder een eigen badkamer, flatscreen tv en elke ochtend een gratis krant. Op Trivago krijgt dit hotel een geweldig goede beoordeling van 85 uit de 100!!

sterren hotel en spa

 

Tot rust komen en de tijd stil zetten in Alta Peyra hotel en Spa! Wacht niet langer, want dit soort geweldige deals gaan snel!

 • Dit top hotel in Frankrijk moet je een keer hebben meegemaakt: het Alta Peyra & Spa
  • Reisperiode: meerdere data mogelijk tussen. In dit voorbeeld 19 juni – 20 juni 2017
  • Reisduur: In dit voorbeeld 1 nacht (langere reisduur is mogelijk tegen een meerprijs)
  • Hotel: Alta Peyra & Spa
  • Aantal sterren: 4
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een geweldig goede beoordeling van 85 uit de 100!!
  • Verzorging: logies
  • Plaats: Saint Véran, Frankrijk
  • Prijs: Slechts €87,5 per persoon op basis van een reis voor twee person

screenshot van de deal

Trivago 178
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)