slechts 9,- €

‘Hallo 112? Ja, ik ben net flauwgevallen van deze ultra goedkope deal!’ Voor maar €9 p.p.p.n. overnachten in een zeer goed beoordeeld hotel in Algarve, Portugal! 

Portimão, Algarve

Portimão is een stad van de Algarve in zonnig Portugal. Hier zul je om je heen veel leuke winkeltjes en restaurantjes zien. Vooral bij de haven kun je goed je maag vullen met verse vis gerechten. De kusten hier zijn prachtig en als je graag een bruin kleurtje wil krijgen, zou ik een stranddoek neer leggen op Praia da Rocha! Dwaal een  beetje door het centrum en bezoek en bekijk de oude gebouwen. Ik denk dat het er wel op neer komt dat je tijdens deze vakantie goed omgeven bent in een veelzijdige stad.

Praia do Vau

Plaza Real by Atlantic hotels

De ster van de hele show is dit Plaza Real by Atlantic aparthotel want voor de stuntprijs van €9 p.p.p.n. heb je hier al een kamer. Dit verblijf ligt erg dichtbij het strand en is gemakkelijk bereikbaar. Ik begrijp dat je niet altijd zand in zwembroek wilt hebben, daarom heeft deze accommodatie gelukkig ook een zwembad om in te springen. De appartementen zijn voorzien van eigen keuken, woonkamer en badkamer. Verder is er satelliet televisie, airconditioning, en nog meer fijne voorzieningen! Je denkt misschien nu “Voor zo’n lage prijs is het vast een slecht hotel” FOUT! Want op Trivago krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 81/100 op basis van 1002 beoordelingen van eerdere bezoekers.

Ferragudo

Waar wacht je nog op!? Dit hotel in Algarve wacht namelijk op jou!

 • Stuntprijs €9 p.p.p.n. in dit goed beoordeelde hotel in de Algarve in Portugal
  • Reisperiode: 26 maart – 27 maart 2017
  • Residuur: naar eigen wens te bepalen. In deze deal 2 dagen
  • Locatie: Portimão in de Algarve, Portugal
  • Hotel: plaza Real By Atlantic hotels
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 81/100 op basis van 1002 beoordelingen.
  • Exclusief vlucht. Voor goedkope vluchten KLIK HIER!
  • Exclusief boekingskosten
  • Voor maar €9 p.p.p.n. op basis van een reis van 2 personen!

screenshot van de deal

Algarve 9
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)