slechts € 37,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Elke woensdag heeft Center Parcs spectaculaire aanbiedingen voor vakantieparken in Nederland en daarbuiten. Geniet met familie of vrienden van de groene parken en sfeervolle cottages. Boek snel, want de korting geldt alleen vandaag. Wat denk je van een week(end) naar Center Parcs met het hele gezin in de voorjaarsvakantie? Heerlijk! Je boekt vandaag al een paar dagen Center Parcs vanaf €37 per persoon! Bekijk hier snel alle parken en bijbehorende aanbiedingen en boek!

korting Center Parcs

Korting bij Center Parcs

Je kent vast de tropische zwemparadijzen, sfeervolle vakantiehuizen en het uitgebreide activiteitenaanbod van Center Parcs. Jong en oud heeft het hier naar z’n zin. Zwemmen, vissen, ravotten, fietsen, een boekje lezen in de tuin, lekker eten – het kan hier allemaal. Je kunt nu heel voordelig drie, vier of vijf nachten verblijven in cottages van verschillende parken in Nederland, België en Duitsland.

Center Parcs aanbieding

Deze week op Waanzinnige Woensdag

Een heerlijk weekendje weg in je vakantie? Moet lukken! Ontdek bijvoorbeeld Center Parcs vakantiepark Bostalsee, waar je vier dagen verblijft voor slechts €37 per persoon. Blijf je liever in eigen land? Vier dan vakantie in bijvoorbeeld Center Parcs De Huttenheugte, ook voor die spectaculaire prijs van slechts €37 per persoon! Ook voor veel andere parken gelden extra voordelige prijzen. Bekijk hier alle aanbiedingen voor vandaag.

Waanzinnige Woensdag Center Parcs

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding