Kurhaus aanbieding: Luxe 5* overnachting in Scheveningen

Halfpension verblijf + wellness

Holidayguru tipt 22.03.21 tot 23.03.21
P.p. vanaf € 92,-

Geniet van een luxe weekendje aan zee en overnacht in een van de bekendste hotels van Nederland: het 5* Kurhaus in Scheveningen! Je boekt al een nachtje weg inclusief ontbijt, diner en wellness vanaf €92 per persoon.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Wie kent het Kurhaus niet? Het beroemde, chique hotel ligt direct aan het strand van Scheveningen en is een waar begrip in Nederland. Tijdens het ontbijt kijk je uit over het water van de Noordzee, dat slechts een paar honderd meter verderop aanspoelt op het fijne zand. ’s Avonds geniet je van een heerlijk 3-gangendiner en proef je de luxe terug in de lekkerste gerechten. De kamers beschikken over comfortabele, extra lange bedden en een goed gevulde minibar.

Scheveningen

Langs de Scheveningse boulevard vind je sfeervolle strandtenten en loungebars, waar je eigenlijk wel de hele dag zou willen doorbrengen. Vlakbij vind je ook de Pianobar van de Crazy Piano’s, waar Roel van Velzen zijn carrière kickstartte. Je vindt in Scheveningen bovendien een groot aquarium, casino en het Fortis Circustheater. Den Haag ligt maar een tramritje verwijderd van het 5* hotel. Een bezoek aan het Mauritshuis mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan de Hofstad.

screenshot van de deal

ss_scheveningen