slechts € 114,50

Wil jij een geliefde verrassen met een unieke overnachting? Een romantisch uitstapje voor twee, genietend van pure luxe? Dan is deze hotelspecial echt iets voor jou! Ga naar Scheveningen en overnacht in het grandioze Grand Hôtel Amrâth Kurhaus. Een superior kamer, een luxe ontbijt, toegang tot de wellness, en nog meer extra’s zitten allemaal inbegrepen in dit luxe hotelarrangement!

kurhaus

Grand Hôtel Amrâth Kurhaus

Grand Hôtel Amrâth Kurhaus ligt direct aan het strand van Scheveningen, je herkent het vast van de foto’s of de keren dat je over de boulevard hebt gewandeld. Tijdens het ontbijt kijk je uit over het water van de Noordzee, dat slechts een paar honderd meter verderop aanspoelt op het fijne zand. Het Kurhaus is de perfecte locatie voor een gezellige afternoon-tea of een klassiek diner uit de Franse keuken. De kamers beschikken over comfortabele, extra lange bedden en een goed gevulde minibar. Verblijf in dit luxe hotel en laat je in de watten leggen! Op Booking.com krijgt dit hotel een beoordeling van 7,9.

Zwembad in het Kurhaus

Scheveningen

Langs de Scheveningse boulevard vind je sfeervolle strandtenten en loungebars, waar je eigenlijk wel de hele dag zou willen doorbrengen. ’s Avonds kun je een dansje wagen in de Pianobar van de Crazy Piano’s, waar Roel van Velzen zijn carrière kickstartte. Je vindt in Scheveningen bovendien een groot aquarium, casino en het Fortis Circustheater. Den-Haag ligt maar een tramritje verwijderd van het 5* hotel. Een bezoek aan het Mauritshuis mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan de Hofstad.

kurhaus

screenshot van de deal

Screenshot deal