slechts 65,- €

Laat je in de watten leggen in het 4* Van der Valk Hotel Dordrecht. Kom helemaal tot rust in de wellnesscenter of maak een wandeling door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Deze deal is van jou voor maar €65, inclusief 2 overnachtingen met ontbijt en toegang tot het wellnesscenter.

Dordrecht

Meer dan 1.000 monumenten, een historische binnenstad én een geweldige sfeer. Dordrecht biedt het allemaal! Dit eiland, oftewel de oudste stad van Holland, heeft een gunstige ligging waarbij zowel de cultuurliefhebber, de shopliefhebber áls de natuurliefhebber aan zijn trekken komt. Bezoek het Dordrechts museum, de historische havens, de Ark van Noach of het groene buitengebied van de Biesbosch en geniet van de luxe en wellness in een viersterrenhotel. Na deze short break keer je gegarandeerd uitgerust huiswaarts!

Deze deal bestaat uit twee overnachtingen in de comfort kamer van het Van der Valk Hotel Dordrecht****. Hierbij krijg je 2x een heerlijk ontbijtbuffet. Daarnaast heb je gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten, het gebruik van WiFi en gratis parkeren. Het hotel krijgt een fantastische score van 90 / 100 op Trivago.

Boek deze fantastische deal snel, om even helemaal bij te komen in eigen land!

screenshot van de deal

Groupon Dordrecht
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)