Op zoek naar een hotel met allure? Dan zit je op Landgoed De Klinze zeker goed! In het gastvrije Friesland wacht je onder andere een warm welkom, een verblijf in een luxueuze kamer en een voortreffelijk driegangendiner in de prachtige eetzaal, klaargemaakt door de chefkok en zijn brigade. Verken de karakteristieke dorpjes in de omgeving en gun jezelf na afloop wat uurtjes ontspanning in het zwembad, het bubbelbad, de sauna óf het Turks stoombad. Friesland zal je zeker goed doen!

Op de website van Travelbird boek je nu ook een geweldige 3 daagse deal naar een top 4 sterren landgoed inclusief 2 overnachtingen met ontbijt en een diner op de dag van aankomst. Maar daar houd het niet op. Er zijn zelfs nog een aantal andere super leuke dingen inclusief.

Belangrijk om te weten is dat dit viersterrenhotel geeft je de grandeur van een hotel waar de gast nog koning is. Het landgoed dateert uit 1655 en ligt in een 8ha groot park, wat ruimte biedt aan natuur en stilte. Binnen is het sfeervol genieten in het restaurant waar de kroonluchters de blikvanger zijn en de schouwen en wandtapijten voor extra sfeer zorgen

Luxury_Hotel_room

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

landgoed1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)