Iedereen die op zoek is naar een betaalbare maar ook een geweldige ”weg in eigen land” deal moet deze deal boeken die ik vandaag via de Travelbird website heb gevonden. Voor het bedrag van maar €22,50 per persoon slaap je 2 nachten op Landgoed de Scheleberg in een geweldige en vooral unieke boskamer. Naast puur de 2 overnachtingen krijg je ook nog eens je gratis je auto parkeren.

Het park is gelegen in Gelderland en je zit hier midden in de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, van de rust en ruimte genieten of misschien juist wilt shoppen in 1 van de omliggende steden. Het kan allemaal. Let wel op dat je deze deal alleen vandaag kunt boeken maar je kunt verblijven tot en met december. Dus perfect voor een verjaardagscadeau, moeder of vadersdagcadeau of gewoon lekker voor jezelf.

Artikelbild_Hotel_Hotelzimmer

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Landgoed de Scheleberg travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)