Vind jij het heerlijk om er even tussenuit te gaan, maar wil je niet te ver weg van huis? Dan heb ik nu een perfecte deal voor je. Voor maar €59 kun je 3 dagen verblijven in het prachtige Leiden! Met veel mogelijke uitstapjes in het verschiet, wordt dit zeker een prachtige trip!

Leiden is een authentieke Hollandse stad met een rijke traditie op het gebied van wetenschap, cultuur en internationale betrekkingen. Een stad met prachtige grachten, maar liefst bijna 3000 monumenten, twaalf toonaangevende musea en een bruisende stadskern. Leiden is na Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Dordrecht de vijfde stad van de provincie Zuid-Holland. Op Amsterdam na, heeft Leiden het meeste water binnen de poorten stromen. De ca. 6,5 km lange buitenste grachtengordel (het singelpatroon) is nog geheel intact. Via verschillende vaarroutes is de stad verbonden met Warmond, Katwijk aan Zee, Vlietland en de Kagerplassen.

Het hotel waar je zal verblijven is het Tulip Inn Hotel. Dit 3-sterren hotel beschikt o.a over een bar, een restaurant en gratis WiFi. Daarnaast kan men gratis gebruik maken van de fitness mogelijkheden bij sportcity. Aankomst is mogelijk op verschillende data in 2014 en 2015. Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Geniet jij van ons eigen kikkerlandje? Boek dan wel snel, want deze deal is nog maar 10 uur beschikbaar!

Europe_TheNetherlands_Leidencityview

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-11-22 om 09.47.21

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)