Lange wandelingen op de Utrechtse Heuvelrug, mountainbiken over smalle bospaadjes, shoppen in winkelstad Amersfoort en proeven van het gezellige grachtenleven in Utrecht terwijl je geniet van een koud biertje op het terras. Het is állemaal mogelijk tijdens je verblijf in Leusden, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Bovendien verblijf je in een sfeervol viersterrenhotel en geniet je dagelijks van een overheerlijk ontbijt!

Een mooie ligging in het groene hart van Nederland, op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en toch makkelijk te bereiken met de auto. Dat is viersterrenhotel Van der Valk Hotel Leusden. Winkelsteden Amersfoort en Utrecht bereik je in no time en een ritje met de fiets of een heerlijke wandeling is zo gemaakt. Een bezoek aan het sfeervolle hotel voelt als thuiskomen. Bijvoorbeeld in het gezellige restaurant, waar je wordt verwend met de ‘klassieke Van der Valk specialiteiten’, maar ook met moderne gerechten. Van een hapje tot een culinair hoogstandje en van een smakelijke lunch tot een uitgebreid diner; de keukenbrigade is van alle markten thuis! Maar ook op het mooie terras waar je in het warme zonnetje kunt genieten van een koud biertje of een goed glas wijn. Het hotel is verder voorzien van een Grand café, een overdekte parkeergarage én een Green Key Gold Certificaat.

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige deal naar het Van Der Valk Leusden. Met 2 overnachtingen en een heerlijk ontbijt voor maar €59!

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

leusden

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)