Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort ligt op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het groene hart van Nederland. Het hotel bevindt zich tussen de gezellige winkelsteden Amersfoort en Utrecht. Een prima locatie om een bezoek aan de Veluwe en de bezienswaardige plaatsen in de buurt te combineren. Vanuit het hotel kun je ook uitstapjes maken naar attractieparken Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort en Walibi World.

Alle hotelkamers hebben beschikking over een televisie met een uitgebreid zenderpakket , telefoon, kluisje, bureau, balkon en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. In de luxe comfort kamers heb je koffie- en theefaciliteiten tot je beschikking. Het gehele hotel is voorzien van gratis Wi-Fi. Er is een gezellig restaurant en Grand Café aanwezig in het hotel. De keukenbrigade van Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort is van alle markten thuis: van een lunch tot een uitgebreid 3-gangen keuzemenu. De menukaart bestaat uit klassieke gerechten en eigentijdse creaties. In de zomer kun je heerlijk genieten op het Lounge18 terras.

Het hotel ligt nabij een prachtig wandel- en fietsgebieden. O.a. natuurgebied en landgoed Den Treek, zandverstuivingen de Soesterduinen en Nationaal Park De Hoge Veluwe behoren tot de mogelijkheden. Bij de receptie van het hotel kun je tegen betaling een fietsboekje opvragen, waar 7 routes in staan. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Je hebt keuze uit musea, attractieparken en mogelijkheden om uitgebreid te relaxen. Breng in de nabij gelegen stad Amersfoort een bezoek aan Stadsbierbrouwerij De Drie Ringen en museum Flehite. Maak je stedentrip af met een romantische rondvaart door de grachten. Ook de historische stad Utrecht is de moeite waard. Volg via ’t Gilde een rondleiding door de stad en bezichtig de interessante monumenten. Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het Museum van de Nederlandse schilder Piet Mondriaan. Houd je van attractieparken? In de buurt kun je onder andere Dolfinarium Harderwijk, Batavia Kust en Walibi World bezoeken.

Artikelbild_Hotel_Bett_Kissen

Ga hier naar de deal!

Schermafbeelding 2014-07-17 om 10.57.38

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)