Voor de mooiste wandelingen, de leukste winkels, een gezellig terras en een goed humeur kun je het beste afreizen naar 4-sterrenhotel Asteria in Venray. Het is weer tijd om eropuit te gaan. Ontdek het mooiste stukje van Noord-Limburg. Je wordt omringd door drie grote natuurreservaten en je bevindt je aan de rand van de ‘beste binnenstad’ van Nederland. Het belooft een en al verwennerij te worden!

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het Land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij “Hertog Jan”, jeneverstokerij “de IJsvogel”, streekmuseum “de Locht”, Zoo parc “Overloon” en het Oorlogs-en verzetsmuseum. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend.

Je boekt nu 3 nachten in dit geweldige top hotel inclusief een heerlijk ontbijt, late check out en nog veel meer voor ongelofeljike €49,50 per persoon. Dus kijk snel op de website van Travelbird!

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Venray

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)