Wil jij even wat anders? Ik heb een origineel weekendje weg voor je gevonden. Voor €69 verblijf jij al 2 dagen in een historisch 4-sterren kloosterhotel in Limburg. Ideaal om even heerlijk tot rust te komen. Naast onbijt wat is inbegrepen krijg je ook een heerlijk bakje koffie met echte limburgse vlaai en een driegangendiner wat tijdens de kerst uit te breiden is naar een vijfgangendiner, wat wordt hemels genieten!

Je verblijft in het luxe 4-sterren Merici kloosterhotel, beoordeeld met een 8.8 en gelegen in de binnenstad van Sittard. Ideaal om ze het centrum binnen te lopen, lekker rondslenteren door de vele straatjes van deze historische stad, cafés en restaurants zijn er genoeg te vinden. Ook kan je er voor kiezen om Maastricht aan te doen aangezien dit maar 25 minuten rijden is.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Netherlands_Sittard_city

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)