Laat je verrassen door de leuke stad Leipzig met dit 4-daagse wellness arrangement! Voor €139 boek je een lang weekend naar deze stad in Saksen en ontvang je ook een toegangskaartje voor SachsenTherme. Het uitgebreide ontbijtbuffet zit natuurlijk ook bij deze deal inbegrepen.

LOGINN by Achat Leipzig

Begin je dag goed bij het ontbijtbuffet van LOGINN by Achat Leipzig en duik dan deze leuke Duitse stad in! Vanuit dit hotel sta je met de trein zo in het centrum. Leipzig is een hippe studentenstad met interessante bezienswaardigheden zoals het Altes Rathaus en de Thomaskirche. Tussen deze historische highlights vind je gezellige cafeetjes en terrasjes om even je voeten te laten rusten met een ijskoud biertje. Bij dit arrangement zit ook een dag entree tot SachsenTherme inbegrepen.

Weekendje weg Leipzig

Boek dit fijne hotelarrangement en geniet van een unieke stedentrip, vol cultuur, kunst en historie. Bezoek de historische bezienswaardigheden van Leipzig en klim naar boven in de Panorama Tower om uit te kijken over de stad. Bij het hotel kun je ook een fiets of mountainbike huren om nog meer van de omgeving te verkennen. Daarnaast is Leipzig een echte studentenstad, dus voor een lekker biertje of een kroegentocht zit je hier ook helemaal goed!

screenshot van de deal

Screenshot deal