Op zoek naar een betaalbaar luxe hotel binnen de randstad maar alsnog het gevoel hebben alsof je ver van huis bent? Dan heb ik zojuist op de website van Travelbird een geweldige hotel deal gevonden. Namelijk 3 dagen in een zeer luxe 4 sterren hotel inclusief een heerlijk ontbijt en gratis wifi en gratis parkeren voor maar €59,00 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

Je slaapt in het 4 sterren Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten. Je krijgt bij aankomst een heerlijk welkomstdrankje en met dank aan gratis wifi kun je deze gelijk op je Facebook posten om iedereen te laten zien dat je bent begonnen aan 3 dagen: relaxen en ontspannen.

Het hotel ligt dus in Voorschoten en daarmee kun je perfect Scheveningen, Leiden en Den Haag combineren en heb je dus een strand, stad en natuur combinatie. Maar als je liever gewoon in het hotel blijft kan ik het ook begrijpen want het is een zeer mooi hotel. Boeken kun je alleen vandaag en verblijven kun je tot eind augustus. Naast het verblijf en het welkomstdrankje heb je dus ook 2 x ontbijt en gratis parkeren inclusief. Al met al een geweldige deal dus niet wachten maar boeken.

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze luxe deal
Bekijk deze deal

luxe nabij leiden

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)