slechts 250,- €

Het is tijd om naar Barcelona te gaan en een bezoek te brengen aan het sublieme vijfsterrenhotel W Barcelona Het prachtige uitzicht van dit hotel doet het leven van alledag direct vergeten. Het aparte design van dit hotel gaat gepaard met de toplocatie aan de zee – uitkijkend over heel Barcelona. Het gebouw is een iconisch boegbeeld voor de kustlijn van Barcelona, het zou dan ook zomaar kunnen dat je dit hotel al wel eens op de strandfoto’s van vrienden heb gezien. Je kunt er nu een paar nachtjes logeren, inclusief vluchten, voor €250! Gun jezelf deze luxe en boek deze spectaculaire stedentrip!

w hotel barcelona aanbieding

W Hotel Barcelona

Ik zei het al eerder, maar ik zeg het nogmaals: dit uitzicht! Wauw…gewoon wauw. En jij kan daar ook lekker achterover hangen in de kussens terwijl je als een vorst(in) uitkijkt over de zee, het strand en de hele stad Barcelona. De zonsondergang moet magisch zijn!

w hotel barcelona korting

Naast dit uitzicht en uiterlijke pracht heeft het hotel nog veel meer te bieden. Het is niet voor niks een vijfsterrenhotel natuurlijk! Zo heeft het een zwembad, een spa, hot tub, fitnessruimte, restaurant en lounge! Werkelijk alles wat je je maar kunt wensen in een hotel vind je hier. Het ontbijt is inbegrepen bij de deal. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende score van 4.5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid!

W hotel Barcelona

screenshot van de deal

aanbieding W Barcelona
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)