slechts 106,50 €

Het is tijd om naar Barcelona te gaan, tijd om een bezoek te brengen aan het sublieme vijfsterrenhotel W Barcelona met een prachtig uitzicht. Dit zeer luxe hotel biedt een werkelijk unieke ervaring en een manier van reizen die je echt eens zou moeten proberen, namelijk reizen in stijl! Het aparte design van dit hotel gepaard met de toplocatie aan de zee – uitkijkend over heel Barcelona – maken het een iconisch boegbeeld voor de kustlijn van Barcelona. Het zou dan ook zomaar kunnen dat je dit hotel al wel eens op iemands strandfoto’s van Barcelona op de achtergrond hebt gezien. Maar hoe lijkt het je om er eens naar binnen te gaan, de lift naar boven te nemen, en hier enkele nachtjes in hogere sferen te begeven?

uitzicht

Ik zei het al in de titel, maar ik zeg het nogmaals: dit uitzicht! Wauw…gewoon wauw. En jij kan daar ook lekker achterover hangen in de kussens terwijl je als een vorst(in) uitkijkt over de zee, het strand en de hele stad Barcelona. Wat dacht je van de zon onder zien gaan vanaf hier? Gun jezelf een verblijf in dit luxe vijfsterrenhotel vanaf €106.50 p.p.p.n. Een vlucht vanaf bijvoorbeeld Eindhoven is al mogelijk op de genoemde data vanaf €60. Kijk voor deze of vluchten op andere data snel hier!

Naast dit uitzicht en uiterlijke pracht heeft het hotel nog veel meer te bieden. Het is niet voor niks een vijfsterrenhotel natuurlijk! Zo heeft het een zwembad, een spa, hot tub, fitnessruimte, restaurant en lounge! Werkelijk alles wat je maar kan wensen van een hotel vind je hier. Op Trivago krijgt het hotel, wie had het ook anders verwacht, een uitstekende score van 87 uit de 100! Op Tripadvisor krijgt het zelfs 4.5 van de 5 sterren, een uitzonderlijk hoge score!

Wil jij jezelf wel eens echt verwennen en een nachtje op hoogte slapen? Boek dan nu snel!

screenshot van de deal

uitzicht
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)