Oud en nieuw in Maasmechelen

Inclusief welkomstdrankje, ontbijt en VIP voucher voor Maasmechelen Village

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 9,2
Holidayguru tipt 31.12.19 tot 01.01.20
P.p. vanaf € 115,-

Oud en nieuw is er bijna! Heb je er zin in, maar lijkt het jouw ook heerlijk om lekker weg te gaan en in een luxe 4* hotel de jaarwisseling mee te maken? Dat kan nu met dit heerlijke oud en nieuw arrangement in Maasmechelen wat ik heb gevonden. Voor slechts €115 per persoon verblijf je een nachtje in een luxe 4* hotel op een prachtig landgoed. Het ontbijt de volgende dag en een VIP ticket voor outletcentrum Maasmechelen Village zijn inbegrepen in de prijs. Ga lekker weg met de jaarwisseling!

Terhills Hotel

Tijdens de jaarwisseling verblijf je in het luxe 4* Terhills hotel. Dit hotel krijgt een waanzinnige beoordeling van 9,2, mede door het geweldige landgoed waar het op staat. De accomodatie is gevestigd in een pand dat voorheen als hoofdmijngebouw gebruikt werd. In de omgeving werd hier namelijk veel steenkool gewonnen. Alle kamers in het hotel zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Verder is er op de kamer een televisie, minibar en Nespresso-apparaat. Dit is een geweldige luxe plek om de jaarwisseling door te brengen.

Oud en nieuw Maasmechelen

De jaarwisseling in Maasmechelen kan je zo gek maken als je zelf wilt. Blijf je lekker in het hotel en maak je er een rustig avondje van of ga je nog even de stad in om een barretje op te zoeken? Het is helemaal aan jou. Met deze deal krijg je ook nog VIP kaartjes voor de Maasmechelen Village, zodat jij heerlijk kan gaan shoppen in één van de grootste shopping outlets van België. Boek vandaag nog dit heerlijke arrangement en ga morgen oud en nieuw vieren op dit prachtige landgoed in Maasmechelen.

screenshot van de deal

Maasmechelen