Maastricht, de stad van en vóór levensgenieters, daar waar het bourgondische leven centraal staat en waar het heerlijk struinen is langs straten met karakter en gezellige pleinen. Verken één van de mooiste steden van Nederland nu vanuit een knus hotel, gelegen in hartje centrum. Geniet van het goede leven, van een stuk Limburgse vlaai, een pint bier én bovenal de zuidelijke gezelligheid!

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige deal naar Maastricht! 3 Dagen in Hotel Holla in Maastricht voor geweldige €59 per persoon! Tijdens dit 3-daagse verblijf ligt Maastricht letterlijk aan je voeten, het hotel bevindt zich namelijk in hartje centrum en aan het centrale marktplein! Hier wacht je een warm ontvangst met welkomstdrankje en iedere ochtend een uitgebreid, stevig ontbijt. En dat is wat je zeker nodig zult hebben voor je ontdekkingstocht door één van de mooiste steden van Nederland. Geniet op één van de vele terrassen van een frisse Limburgse pint, struin door de straten op zoek naar je favoriete winkels, bezoek de vele bezienswaardigheden die op minimale loopafstand liggen en sluit de dag goed af met een bourgondisch diner in een van de uitstekende restaurants die de stad rijk is.

maastricht-2

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

holla maastricht

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)