Maastricht is een heerlijke bourgondische stad waar je als echte levensgenieter je hartje kunt ophalen! Je kunt hier elk seizoen weer genieten van lekker eten en drinken, gezelligheid en rust. Met een luxe verblijf in een prachtig 4 sterren Designhotel midden in het centrum zul jij voor maar €99 alles uit je citytripje halen en een paar fantastische dagen beleven. Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met een lekker glaasje bubbels en een 3-gangenseizoensdiner zal jou reisje compleet zijn!

Het 4 sterren Designhotel Hampshire Eden ligt midden in het trendy stadsdeel Wyck en op maar een paar minuutjes lopen van aan de ene kant het Centraal Station en aan de andere kant het gezellige oude stadscentrum. In Brasserie FLO kunnen liefhebbers van de klassieke Franse keuken genieten van het populaire keuzemenu.

Wees er snel bij en geniet een paar dagen van de bourgondische cultuur die in het zuiden van ons land te vinden is! 

designhotel maastricht 2

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

designhotel maastricht

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)