slechts € 344,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Roep snel je favoriete reisvrienden bij elkaar en boek samen deze waanzinnige deal naar Mauritius. Voor maar €344 per persoon verblijf je een week in een luxe villa met privé zwembad op Mauritius. Dat klinkt toch fantastisch? Boeken maar!

Villa Mauritius

Premium Residentie Marguery Exlusive Villas, Rivière Noire

Ervaar de ultieme luxe van een privé zwembad tijdens je vakantie op Mauritius. Dankzij deze fantastische aanbieding verblijf je nu voor een zacht prijsje samen met je gezin of vrienden in een luxueuze villa aan de westkust van Mauritius. Naast dat je een eigen zwembad voor de deur hebt, ligt ook het strand om de hoek. In slechts vijf minuten loop je naar een van de bounty stranden waar Mauritius om bekend staat.

Villa Mauritius

Mauritius vakantie

Wuivende palmbomen op parelwitte stranden grenzend aan een kraakheldere zee… ja, Mauritius is écht een droombestemming. Zonaanbidders en waterratten beleven hier de tijd van hun leven, maar ook voor de actieve vakantieganger heeft Mauritius veel te bieden. Achter de parelwitte stranden vind je mooie wandelroutes en voor de kust kun je in het helderblauwe water fantastisch snorkelen en duiken.

Mauritius vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal