Overnacht in Mechelen in een voormalige kerk omgebouwd tot 4*-hotel inclusief welkomstdrankje en warm en koud ontbijtbuffet voor €44,50! Voor een romantisch uitje is er één plek bij uitstek geschikt: het Patershof in Mechelen. Samen met je geliefde neem je je intrek in de voormalige Minderbroederskerk of het klooster. ’s Ochtends ontwaak je terwijl de zon door de glas-in-lood-ramen schijnt en maak jij je klaar voor het warme en koude ontbijtbuffet dat wordt geserveerd bij het authentieke altaar. Ontdek dit unieke hotel zelf en combineer je verblijf met bezoekjes aan de Sint-Romboutstoren, de binnenstad en de wandelkade van de Dijle. Romantiek en plezier gegarandeerd!

Je hebt de keuze uit data van juli t/m oktober 2015. Je verblijft in het 4-sterren Martin’s Patershof Hotel wat is beorodeeld met een 8.7!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal Meer deals

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)