Nog een paar maandjes en de kerstmarkt in Düsseldorf gaat weer open! De voorpret begint nu al met deze scherp geprijsde kerstdeal. Voor maar €35 boek je in de kerstperiode een 4* hotel in Düsseldorf, mét ontbijt.

Kerstmarkt van Düsseldorf

Struinen langs de gezellige kraampjes, opwarmen met een glaasje glühwein en kerstcadeautjes kopen voor vrienden en familie; daarvoor moet je in Düsseldorf zijn. Ook dit jaar kun je weer gaan kerstshoppen op de kerstmarkt van Düsseldorf. Vanwege de coronamaatregelen zal de kerstmarkt er dit jaar iets anders uitzien. Zo is het belangrijk om voldoende afstand te bewaren en dien je bij horeca je gegevens achter te laten. Maar de glühwein smaakt nog net zo goed als altijd!

Kerstmarkt

Mercure Hotel Düsseldorf Süd

Eén dagje kerstshoppen is natuurlijk niet genoeg, dus maak er een gezellig weekendje Düsseldorf van. Je overnacht met deze deal in het Mercure Hotel Düsseldorf Süd, een 4* hotel ten zuiden van het stadscentrum. ’s Ochtends smul je van een uitgebreid ontbijt zodat je vol energie weer op pad kunt. Na één dag al uitgeshopt? Neem dan eens een kijkje bij Schloss Benrath dat ook vlakbij het hotel ligt

screenshot van de deal

Screenshot deal