slechts 59,- €

Toeristen in Brussel komen graag een drankje drinken in het restaurant van het Metropole hotel. Het hotel uit 1895 heeft een betoverend interieur. Je waant je direct in lang vervlogen tijden maar de klasse druipt er nog altijd vanaf. Een unieke overnachting in het hart van Brussel ligt in het verschiet! Reserveer een superiorkamer in het Metropole Hotel in Brussel vanaf €59 per persoon.

Metropole Hotel Brussel

5-sterren Metropole Hotel Brussel

Hotel Metropole ligt direct aan het centrale plein De Brouckere. Het plein is sinds enige tijd autovrij en vorm het verbindingspunt tussen de gezellige restaurantjes van Saint Cathérine (Sint-Katelijneplein) en het toeristische centrum met de Grote Markt. De Jugendstil-inrichting maakt van alleen al het ophalen van je sleutel in de lobby een hoogtepunt van je trip. Het gastvrije 5-sterrenhotel bezit volop klassieke luxe. In de minibar staan zes gratis drankjes tot je beschikking, ook het ontbijt is inbegrepen. Beroemde gasten van Guns ‘N Roses en president Johnson tot het Belgisch Koningshuis verbleven eerder in het hotel.

weekendje Brussel

Stedentrip Brussel

Vanuit Hotel Metropole wandel je in korte tijd naar het gezellige Saint Géry (Sint-Gorikshallen) voor een drankje, verblijf je vlakbij de bekendste winkelstraat van de stad, Rue Neuve, en sta je binnen de kortste keren je ogen uit te kijken op de overdadig gedecoreerde Grote Markt. Naast de bekende uitstapjes naar het Atomium en de Kunstberg is ook het Natuurhistorisch Museum een interessante uitstap. Dacht je dat het Koninklijk Paleis fors uit de kluiten gewassen is? Dan heb je het Paleis van Justitie nog niet gezien. Vanaf hier heb je schitterend uitzicht over de lager gelegen delen van de stad.

Metropole hotel Brussel

Overnacht in het beroemdste hotel van Brussel!

 • Verblijf in de klassieke luxe van het beroemde 5-sterren Metropole Hotel.
  • Reisperiode: bijna alle weekenden tussen augustus en december
  • Reisduur: in dit voorbeeld 1 nacht
  • Hotel: Metropole
  • Aantal sterren: vijf sterren
  • Beoordeling: 4 van de 5 sterren op Tripadvisor
  • Verzorging: op basis van logies en ontbijt
  • Inclusief welkomstdrankje en zes drankjes in de minibar
  • Plaats: Brussel
  • Prijs: Slechts €59 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

weekendje Brussel
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)