Heb jij al heel veel steden en bekende plaatsen gezien in Europa, maar wil je toch nog iets nieuws verkennen? Ga dan eens naar de Moezel toe. Rond deze rivier is een prachtig natuurgebied, waar je je prima zal vermaken. Voor maar €109 kan je er al 4 dagen heen!

Soms hoef je niet eens zo lang te rijden om in een compleet andere wereld te komen! Zo ben je in twee uur rijden vanaf Maastricht in Duitsland in het fraaie Moezelgebied aangekomen. Hier komt de wereldberoemde wijn vandaan, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de steile rivierhellingen. In de gezellige wijndorpjes gaat het er nog echt ‘gemütlich’ aan toe en zijn veel bezienswaardigheden te vinden.

Vertrekken is mogelijk op verschillende data in 2015. Het vervoer naar het hotel moet je zelf regelen, maar als je dan aangekomen bent kom je in een prachtige omgeving terecht. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 7.2 beoordeelde: Hotel Pistono. Dit hotel beschikt o.a. over een biertuin, een binnenzwembad en een restaurant. Daarnaast zijn er allerlei goede faciliteiten beschikbaar, zoals gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van halfpension.

Ga jij genieten aan de prachtige Moezel? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Deutschland_Mosel

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-11-29 om 09.55.01

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)