slechts 85,- €

Mykonos is het glamour eiland van Griekenland. Denk aan St. Tropez meets Ibiza. Van over de hele wereld komen mensen naar het eiland voor de prachtige stranden, het uitbundige nachtleven en de charmante dorpjes met witte huisjes en blauwe daken. Overnachten in Mykonos is vaak aan de prijzige kant, maar ik heb een mooi alternatief gevonden! Via Airbnb kun je deze mooie studio met zeezicht huren voor slechts €85 per nacht!

Airbnb Mykonos

De 30m² studio ligt op een rotsformatie waardoor het een geweldig uitzicht heeft over de zee en het beroemde Super Paradise beach. In de studio vind je een slaapkamer, badkamer, keuken met vaatwasser en wasmachine en een overdekt terras. Er is wifi aanwezig. De Airbnb host biedt verschillende diensten aan onder andere een ophaaldienst van het vliegveld, elke dag schoonmaak en meer. De studio ligt op slechts 3 minuten lopen van het beroemde Super Paradise beach strand. Overdag kun je hier heerlijk ontspannen op het strand om vervolgens ’s avonds los te gaan bij één van de strandtenten.

Airbnb Mykonos 9

Je kunt hier al overnachten voor €85 per nacht. Daar bovenop komt nog €38 aan servicekosten. De studio biedt ruimte voor maximaal 2 personen. De minimumverblijfsduur varieert bij deze accommodatie. Als je gebruik wilt maken van de gratis airport shuttle service dan dien je dit minimaal 3 dagen van te voren aan te geven.

Airbnb Mykonos 7

Wil jij wel vakantie vieren op Mykonos? Reserveer dan snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

 

screenshot van de deal

Airbnb Mykonos prijs
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)