Overnacht in het 4* Movenpick hotel Amsterdam

Junior suite + ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Movenpick Amsterdam
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 85,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DAmsterdam%26affid%3DMovenpickAmsterdamMaart19%26produit%3D283232" text="Hier boeken"]

Aanschouw de grachten, de sloepjes en het bruisende leven van Amsterdam vanuit een stijlvol perspectief, hoog boven de oever van ’t IJ. Verblijf tijdens je weekendje Amsterdam in absolute luxe in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.  Zoek hier snel de beste data en boeken maar!

Wat te doen in Amsterdam

Movenpick hotel Amsterdam

Ik heb weer een prachtige aanbieding voor je gevonden. Deze keer is het een onvergetelijk weekendje in Amsterdam. Je overnacht namelijk in het top 4* Mövenpick hotel wat op loopafstand van het centraal station ligt. Het ligt direct naast het Bimhuis – het muziekgebouw aan het IJ – waar je heerlijk aan het water kunt relaxen met een drankje. Je hebt de keuze uit een executive kamer of een junior suite. Dat is Amsterdam eens op een andere manier beleven, toch?

Weekendje Amsterdam

Weekendje Amsterdam

Wil je wel graag een weekendje in Amsterdam vieren? Dan is dit de deal voor jou! Bezoek het Rijksmuseum voor wat cultuur, of natuurlijk het Van Gogh museum of het Anne Frank huis. Je kunt natuurlijk ook gewoon op het Museumplein in het gras liggen, of in het Vondelpark. Genoeg te beleven en te doen in Amsterdam!

hotel Amsterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal