Uniek overnachten in een boomhut met barrelsauna

Midden in de Friese natuur!

Holidayguru tipt 04.06.21 tot 05.06.21
P.p. vanaf € 52,-

Til jouw staycation – letterlijk! – naar een hoger niveau en slaap in een boomhut met sauna in Friesland. Je boekt al een bijzondere overnachting vanaf €52 per persoon

Boomhut overnachting

Dit unieke natuurhuisje ligt in het Friese Easterein – of Oosterend – op zo’n twintig minuten rijden van Leeuwarden. De boomhut is gemaakt van ecologisch hout en heeft prachtige glas-in-lood ramen die uitzicht bieden op het Friese landschap. Het balkon is een prima plekje om te ontbijten tussen de boomtoppen vol fluitende vogeltjes. Verder is er een kleine kitchenette aanwezig om ook ’s avonds wat lekkers op tafel te toveren, of toon je kookkkunsten in de gemeenschappelijke keuken. Wil je nog meer ontspannen? Tijdens je verblijf kun je (in overleg) gebruik maken van de barrelsauna in de tuin.

Weekendje Friesland

Tijdens dit weekendje Friesland begeef je je midden in de natuur. Kom even bij van alle dagelijks stress of kies juist voor een actief avontuur tijdens een mooie fiets- of wandeltocht door de groene omgeving. Naast dat Easterein een uitstekende uitvalsbasis is voor een bezoekje aan Sneek of Leeuwarden, is het dorpje zelf ook zeker een bezoekje waard. Bewonder de schilderachtige boerderijen en weilanden of huur in het voorjaar een bootje en verken de omgeving vanaf de waterwegen.

screenshot van de deal

ss_friesland