Leuk voor het hele gezin of met vrienden, trek er super voordelig op uit in Nederland! Met deze leuke aanbieding verblijf je aan de rand van de Brabantse Biesbosch in een goed beoordeeld 4* hotel met ontbijt én krijg je ook nog eens een dag entree voor de Efteling voor maar €69,50. Er zijn veel data beschikbaar, ook in het weekend, dus plan snel dit leuke uitje!

Hotel de Korenbeurs

Je verblijft in Hotel de Korenbeurs in een comfort kamer. Deze kamer is van alle moderne gemakken voorzien! Tegen een kleine bijbetaling kun je ook kiezen voor een kamer upgrade waarbij je net wat meer luxe krijgt met onder andere extra lange bedden en massagedouche. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar, zodat je de dag goed begint.

winterefteling uitje

Made in Brabant

Made is een klein dorpje waar de Brabantse gezelligheid zeker niet ontbreekt! Binnen een paar stappen sta je in het prachtige natuurgebied Nationaal Park de Brabantse Biesbosch dat uitermate geschikt is om te wandelen of fietsen. Of maak een gezellig boottochtje over het water! Op steenworp afstand liggen de gezellige (winkel)steden Dordrecht en Breda. Op 20 minuutjes rijden ligt de Efteling, praktisch om de hoek dus!

screenshot van de deal

Screenshot deal