slechts € 34,50
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Wordt het hoog tijd voor wat quality time met jouw geliefde? Boek dan deze heerlijke hotelovernachting naar Eindhoven! Jullie verblijven in een uitstekend 4* hotel met ontbijt en wellness in een Superior of Executive kamer en naar keuze diner! Boek hier jullie volgende uitje!

Groupon

Omgeving Eindhoven

Het 4* hotel waar je verblijft is in Leende. Leende ligt vlakbij het natuurgebied De Kempen waar je heerlijk een wandelingetje of fietstochtje kunt maken. In dit bosrijke gebied hoef je alleen maar van het mooie natuurschoon te genieten (en elkaar natuurlijk!)! Je kunt ook naar het bruisende Eindhoven, dat praktisch om de hoek ligt. In de lichtstad kun je heerlijk shoppen of ga gezellig een drankje doen in de langste cafestraat van Nederland; Het Stratumseind!

Groupon

Golden Tulip Jagershorst

Het 4* Hotel Golden Tulip Jagershorst ligt aan de rand van het natuurgebied Leenderbos & Groote Heide net onder Eindhoven. Dit uitstekend beoordeelde hotel beschikt over een wellnessgedeelte waar je vrij toegang tot hebt en in de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. Je verblijft in een Superior of Executive kamer of kies voor een upgrade naar een suite! Dat wordt ultiem genieten! Het hotel krijgt een uitstekende beoordeling van een 8.2 uit 10 punten.

Groupon

screenshot van de deal

Screenshot deal