Even tijd voor elkaar; luxe overnachting in Eindhoven

Overnachting in 4* hotel met ontbijt en wellness en naar keuze diner!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Golden Tulip Jagershorst
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 34,50

Wordt het hoog tijd voor wat quality time met jouw geliefde? Boek dan deze heerlijke hotelovernachting naar Eindhoven! Jullie verblijven in een uitstekend 4* hotel met ontbijt en wellness in een Superior of Executive kamer en naar keuze diner! Boek hier jullie volgende uitje!

Groupon

Omgeving Eindhoven

Het 4* hotel waar je verblijft is in Leende. Leende ligt vlakbij het natuurgebied De Kempen waar je heerlijk een wandelingetje of fietstochtje kunt maken. In dit bosrijke gebied hoef je alleen maar van het mooie natuurschoon te genieten (en elkaar natuurlijk!)! Je kunt ook naar het bruisende Eindhoven, dat praktisch om de hoek ligt. In de lichtstad kun je heerlijk shoppen of ga gezellig een drankje doen in de langste cafestraat van Nederland; Het Stratumseind!

Groupon

Golden Tulip Jagershorst

Het 4* Hotel Golden Tulip Jagershorst ligt aan de rand van het natuurgebied Leenderbos & Groote Heide net onder Eindhoven. Dit uitstekend beoordeelde hotel beschikt over een wellnessgedeelte waar je vrij toegang tot hebt en in de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. Je verblijft in een Superior of Executive kamer of kies voor een upgrade naar een suite! Dat wordt ultiem genieten! Het hotel krijgt een uitstekende beoordeling van een 8.2 uit 10 punten.

Groupon

screenshot van de deal

Screenshot deal