slechts 32,50 €

Dit hotel is een historisch complex en UNESCO monument. Als dat geen bijzondere overnachting wordt! Overnacht in het 3-sterren Rolduc hotel in Kerkrade, dit is het grootste abdijcomplex van Europa. Vergeet vooral niet de gewelven te bewonderen wanneer je door de imposante gangen wandelt. Kies hier je vertrekdata en boek dit unieke hotel!

Rolduc hotel Kerkrade

Het Rolduc hotel bevindt zich in een abdij uit de 12e eeuw. De hier getoonde foto’s doen eigenlijk tekort recht aan de grootsheid van dit complex, terwijl het zo bescheiden begon. In het jaar 1104 bouwde een jonge priester een sober onderkomen met een klein kapelletje om een eenvoudig leven te leiden. In de eeuwen daarna groeide dit religieuze centrum uit tot het grootste abdijcomplex van de Benelux. Het is zelfs een UNESCO monument. Op zondagmiddag vinden er rondleidingen plaats door het gebouw. Op Trivago krijgt hotel Rolduc een zeer goede beoordeling van 77/100. Het ontbijt is inbegrepen bij de overnachting. Kloosterbrasserie de Kanunnik serveert daarnaast lunch en diner in een sfeervolle ambiance.

Overnacht in een abdijhotel in Limburg

Vanuit het abdijhotel in Kerkrade rij je binnen een half uur naar Maastricht, Aken en Valkenburg. Het is bovendien een goede uitvalsbasis om per fiets het Limburgse heuvellandschap te verkennen. Niet ver weg liggen het Berenbos en de Brunsummerheide. Kasteel Ehrenstein ligt op 2.4 kilometer afstand, terwijl de Mondo Verde wereldtuinen zich op op nog geen tien minuten rijden bevinden, in Landgraaf. Een prachtig weekendje Limburg ligt in het verschiet.

Rolduc hotel Kerkrade

 • Overnacht in het Rolduc hotel in Kerkrade v.a. €32,50!
  • Goedkoopste reisperiode: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 1 – 2 april 2018
  • Reisduur: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 2 dagen
  • Hotel: Abdij Rolduc
  • Aantal sterren: drie sterren
  • Beoordeling: 77/100 op Trivago
  • Verzorging: inclusief ontbijt
  • Plaats: Kerkrade
  • Prijs: Slechts €32,50 per persoon op basis van een overnachting voor twee personen

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)