slechts € 54,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Wil je er even lekker tussenuit niet al te ver van huis? Ga dan op eilandvakantie in Nederland met dit hotelarrangement op Ameland! Voor slechts €54 verblijf je drie dagen op het eiland, inclusief verblijf, ontbijt, fietshuur en taxi van de boot naar het hotel. Bekijk de mogelijke data hier!

Ameland

Hotel Ameland

Het gezellige 3* Hotel Ameland ligt vlakbij het strand en het dorpje Nes. Dit hotelarrangement is inclusief een welkomstdrankje, dagelijks ontbijt én 2 dagen fietshuur. Zo kun je vanuit je hotel lekker met de fiets op pad om het eiland te verkennen. Bovendien zit ook het taxivervoer van de boot naar het hotel en terug bij deze aanbieding inbegrepen. Ideaal! Eerdere bezoekers beoordelen dit hotel met een 8.2.

Strand Nederland

Uitwaaien op de Waddeneilanden

Ervaar het echte eilandgevoel op Ameland. Hier kun je even helemaal tot rust komen met lekkere wandelingen of fietstochten door de duinen en bossen, maar ook als je van een meer actieve vakantie houdt zit je hier goed. Wat dacht je van paardrijden, wadlopen, zeilen, surfen of zelfs parachutespringen? Het kan allemaal op Ameland! Boek dit voordelige hotelarrangement en ga op eilandvakantie in eigen land!

Ameland

screenshot van de deal

Hotel Ameland