Luxe wellness arrangement in Groningen

Ultiem ontspannen in een fijn hotel met spa!

  • Hotel Hotel Spoorzicht en SPA
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 59,-

Met dit luxe wellness arrangement ga je een weekendje even helemaal ontspannen. Voor €59 boek je dit 2-daagse wellness arrangement in een goed beoordeeld 3* hotel met spa, inclusief ontbijt, diner en toegang tot de wellness en het binnenzwembad. Bekijk alle mogelijke data hier en boek jouw ontspannen weekendje weg in Nederland!

Hotel Spoorzicht en SPA

Hotel Spoorzicht en SPA

Laat alle zorgen van alledag achter je en ga eventjes helemaal ontspannen in het 3* Hotel Spoorzicht en SPA in het Groningse Loppersum. Dit hotelarrangement is inclusief toegang tot de luxe spa van het hotel en gebruik van het binnenzwembad. Ontspan in de sauna of boek een heerlijke gezichtsbehandeling of massage. ’s Ochtends en ’s avonds schuif je bij het restaurant van het hotel aan voor een uitgebreid ontbijt en diner. Op Zoover ontvangt dit hotel met spa een goede beoordeling van 7.8.

Hotel Spoorzicht en SPA

Weekendje weg in Nederland

Soms hoef je niet ver te reizen om er even tussenuit te gaan en dat echte vakantiegevoel te ervaren. Dat kan ook gewoon in Nederland! Boek dit fijne wellnessarrangement in Groningen en geniet niet alleen van alle faciliteiten van de spa, maar ook van de mooie en rustige omgeving. Maak een lange wandeling of fietstocht of ga een middagje winkelen en borrelen in de stad Groningen.

Hotel Spoorzicht en SPA

screenshot van de deal

Hotel Spoorzicht