Wellness arrangement in Friesland

Heerlijk ontspannen in 4* hotel voor €99!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 99,-

Nu voor slechts €99 drie dagen relaxen in het Friese Joure. Het wellness arrangement is inclusief overnachtingen met ontbijt, gebruik wellness, de thermen en het oosterse badhuis. Ook krijg je twee keer het dagmenu. Het resort bevindt zich op een uitstekende locatie in De Friese Meren, een gebied met prachtige natuur en talloze watersportmogelijkheden. Bekijk hier de beschikbare data en boek je wellness arrangement snel!

wellness

Genieten in Friesland

Het is niet nodig om ver te reizen om toch volledig tot rust te komen, dit kan gewoon in Nederland. Tijdens een uitje naar wellness & Beauty de Woudfennen in het Friese Joure zal je volledig kunnen ontspannen. Het 4-sterrenhotel ligt even buiten Joure in een prachtig gebied tussen de Friese meren en is met de auto prima te bereiken. In dit Friese gebied is aan water geen gebrek. Mocht je de omgeving verder willen verkennen, dan kan dit uitstekend vanaf het water of met de fiets. Ervaar de Friese rust en ruimte of bezoek het Douwe Egberts Museum in Joure.

Wellness

Wellness & Beauty de Woudfennen

Beleef de wereld van wellness in Friesland. Het wellnesscentrum heeft verscheidene binnen- en buitensauna’s en bovendien een heuse Finse panoramasauna van wel 12 meter hoog! Je kunt gebruik maken van de Romeinse baden en je wagen in het Turkse stoombad, alvorens af te koelen tijdens een wandeling door de tuin of in de baden. Het resort beschikt over een restaurant en biedt tevens massages en diverse beautybehandelingen aan.

 

Wellness

screenshot van de deal

Screenshot deal