Het lange weekend van Pasen zit er weer aan te komen! Dit is bij uitstek de tijd om met het gezin er even op uit te trekken. Verblijf een paar dagen in een mooi vakantiepark van Roompot al vanaf €89!

Dit jaar valt 1e paasdag op zondag 5 april en 2e paasdag op maandag 6 april. Ik vind Pasen altijd een gezellige tijd. De natuur ontwijkt, overal komen de bloemetjes weer te voorschijn en de mensen zijn vrolijker dan normaal! Samen paaseieren zoeken en daarna met het hele gezin in de keuken een heerlijke paasbrunch voorbereiden. Grijp je kans tijdens Pasen om er lekker op uit te gaan met het gezin!

Op de website van Roompot kan je nu voordelig verblijven in een leuke vakantiestek! Kies jij voor een verblijf midden in het groen of liever aan zee? Alles kan en alles mag! Maak met zijn allen een keuze en wie weet zit je straks in de auto richting Duitsland, België of Denemarken! Maar je kan natuurlijk ook in Nederland blijven…

Al vanaf €135 kan je een weekend verblijven op Bayernpark Grafenau in Duitsland met 4 personen! Hier kan je met het hele gezin genieten van de rust en ruimte in de natuur. Het park ligt aan de rand van natuurgebied Bayerischer Wald waar je prachtige wandelingen kan maken. Dit is een goede deal voor mensen die graag even weg willen en niet meteen heel veel geld daaraan kwijt willen zijn! Let wel op dat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal mensen ivm de lokale belastingen en er moeten boekingskosten worden betaald.

Boek snel je verblijf in één van de vakantieparken want VOL=VOL! 

MISC_Roompot_easter_1

Leg hier jouw paasweekend vast! Bekijk hier meer familietrips!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

roompot

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)