Geniet van de zomerse dagen in het Zuid-Hollandse Rockanje! Maak lange strandwandelingen, plof neer op een gezellig terrasje en geniet van de zonsondergang met een wijntje in je hand! Kom nu 3 dagen helemaal tot rust met verblijf in een goed hotel inclusief ontbijtbuffet én een driegangendiner voor maar €59!!!

Je boekt deze deal op de website van Travelbird met keuze uit verschillende data om te vertrekken tussen 15 april t/m 19 juni 2015. Je overnacht in het met een 7.4 beoordeeld Hotel Olaertsduyn. De omgeving, de locatie en de mensen geven je het gevoel even helemaal weg te zijn van het alledaagse en zorgen ervoor dat je verblijf tot in de puntjes verzorgd is en prettig verloopt. Op de dag van aankomst geniet je van een driegangen diner en elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet!

Geniet jij binnenkort van een paar heerlijke dagen in Nederland? Boek snel voordat iemand je voor is!

Travelb

Boek hier deze leuke deal! Vind hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

tgg

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)