In het voorjaar op vakantie met de familie of je eigen gezinnetje? Dan heb ik voor jou een goede tip! Verblijf een weekend of midweek gezellig in een vakantiepark van Roompot!

De voorjaarsvakantie is de perfecte periode om er even met zijn allen op uit te trekken. De verschillende school regio’s in Nederland hebben of vanaf zaterdag 14 februari of zaterdag 21 februari 1 week vrij. Grijp nu je kans om in deze week lekker met zijn allen weg te gaan!

Op de website van Roompot heb ik een paar hele mooie aanbiedingen gevonden voor de voorjaarsvakantie. Maak met zijn allen een keuze en wie weet vieren jullie vakantie in Zeeland, Limburg of Drenthe. In alle vakantieparken van de Roompot kan je gezellig samen genieten, helemaal tot rust komen of heerlijk mountainbiken in het bos en de omgeving leren kennen!

Al vanaf €139 kan je een midweek verblijven op het Roompot Beach Resort in Zeeland met 6 personen! Dat is echt een goede deal voor mensen die graag met hun familie even lekker weg in eigen land willen zonder dat het gelijk honderden euro’s moet kosten. Let wel op dat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal mensen ivm de lokale belastingen en er moeten boekingskosten worden betaald.

Boek snel je verblijf in één van de vakantieparken want VOL=VOL! 

Misc_Roompot_Family

Boek hier een vakantiepark! Ontdek hier meer vakantieparken!

voor

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)