Een authentieke schuur, maar dán met een moderne, eigentijdse uitstraling. Dat is Hotel De Roode Schuur, gelegen in het gezellige Nijkerk, nabij het prachtige landschap van de Veluwe. Hier is het overnachten alleen al een feestje – in de Oudhollandse Klaproos of ‘midden in het weiland’ van de Schilder suite – en dan hebben we het nog niet eens gehad over het verrukkelijke ontbijtbuffet én het verrassingsdiner van vier gangen!

Hotel
Hotel De Roode Schuur opende in 2009 haar deuren. Het designhotel ademt de sfeer van een echte authentieke schuur, maar dan met een moderne, eigentijdse uitstraling. In totaal beschikt het designhotel over 38 modern ingerichte suites waar je kunt overnachten.

Het designhotel van Gelderland heeft een sfeervol ingerichte lobby, fitnessruimte met landelijk uitzicht op Nijkerk, sauna, WiFi, lift, voldoende parkeergelegenheid en is geheel rookvrij. Het huren van fietsen is voor gasten van Hotel De Roode Schuur kosteloos. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar. Tijdens deze routes geniet je van de rust en prachtige natuur van de Veluwe in Gelderland.

Aankomst is mogelijk t/m 31 december. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

White towel in crab shape and a frangipani flower on white bed in relaxation bedroom of luxury boutique hotel

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-23 om 11.08.48

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)