Ben je toe aan een romantisch weekend weg? Dan hebben wij de perfecte locatie voor je! Landgoed Jachtslot de Mookerheide is gelegen midden in de bossen in Molenhoek, vlak bij Nijmegen. In dit schitterende rijksmonument ga je 100 jaar terug in de tijd. En na een dag rondstruinen door het gezellige Nijmegen, een prachtige fietstocht door de natuurrijke omgeving of een bezoek aan de sauna in Groesbeek, is het heerlijk thuiskomen in je comfortabele kamer mét bubbelbad!

Dit rijksmonument in Jugendstil ligt vlak bij Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland. Je verblijft in een luxueuze residentie midden in de natuur, waar de romantiek gewoonweg in de lucht hangt. Laat je daarnaast verwennen met een uitgebreid kasteelontbijt en ontdek de veelzijdige omgeving met de inbegrepen huurfiets.

Op de website van Travelbird boek je nu 1 overnachting inclusief een heerlijk ontbijt, gratis parkeren, wifi, toegang tot overdekt zwembad, rondleiding door het jachtslot en nog veel meer voor maar 49,50 per persoon!

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

jachtslot

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)