Het geruis van de zee in je oren, de wind door je haren en de zilte zeelucht in je neus. En na een lange wandeling over het strand warm je je handen en voeten op bij de open haard van de gezellige lounge van je viersterrenhotel. De volgende dag begint met een heerlijk champagneontbijt en eindigt na een ontspannen bezoekje aan de sauna’s, zwembaden en whirpools van Azzurro Wellness. Een ultiem romantisch weekend beleef je in Noordwijk!

Een wandeling over het Noordwijkse strand is vanaf Hotel Hogerhuys zo gemaakt! Het viersterrenhotel bevindt zich op een duintop en kijkt uit over badplaats Noordwijk aan Zee. Het grenst aan Azzurro Wellness, waar je een dag gebruik mag maken van alle faciliteiten! Het hotel beschikt over een gastronomisch à-la-carterestaurant en in de gezellige en smaakvol ingerichte lounge met open haard en bar is het perfect vertoeven. In het hotel kunnen fietsen gehuurd worden waarmee je kilometers aan duinen kunt verkennen.

Op de website van Travelbird boek je dan nu ook een geweldige deal inclusief overnachting, champagne ontbijt, diner en toegang tot wellness voor geweldige €64,50. Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Sylt_Strand_Strandkorb-748x496

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

hogerhys

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)