Nu of nooit: vakantie in een spectaculaire waterfront studio

Waan jezelf op de Malediven!

Holidayguru tipt 23.09.20 tot 25.09.20
P.p. vanaf € 119,-

Beleef het Malediven gevoel in eigen land in dit te gekke hotel aan het water! Oasis Parcs heeft schitterende studio’s gebouwd aan de rand van het Grevelingenmeer. Dit zijn hotelgoals!

Oasis Parcs Punt West

Waterfront Studio aan het Grevelingenmeer

Het ontwerp van de studio’s heeft wel iets weg van een waterbungalow op de Malediven. Vanuit je studio kijk je zo het water op, super romantisch! Je verblijft midden in de natuur en kunt heerlijke wandelen langs het Grevelingenmeer of aan het Noordzeestrand. Hier ben je in een oogwenk al je zorgen vergeten. De studio’s hebben twee verdiepingen, een lounge en kitchenette waar je zelf iets te eten kun klaarmaken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een hapje te eten in de eigen beachclub van het resort.

Oasis Parcs Punt West Hotel

Beach Club ‘Werelds aan het Strand’ is het sfeervolle middelpunt van het resort. ’s Ochtends kun je hier aanschuiven voor een heerlijk ontbijt en ook de rest van de dag kun je er terecht voor een hapje en een drankje. Geniet jij ook altijd zo van ontbijtjes op bed? Dan kun je de broodjes laten bezorgen door de ontbijtservice! Bij Oasis Parcs Punt West Hotel**** kun je gratis parkeren en er is gratis Wi-Fi aanwezig. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van Europa.

screenshot van de deal

ss_oasis