Zin in een weekendje Oberhausen? Van hardcore shopping tot attractiepark.. alles is hier dichtbij! Op de website van hotelspecials.nl boek je dan ook nu een geweldig weekendje weg! Namelijk 2 nachten in het TRYP Oberhousen hotel voor maar €55 per persoon! Een geweldige deal! Helemaal als je denkt aan de locatie van het hotel:

Tegenover Tryp Centro Oberhausen ligt Centro, het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa, waar je meer dan 200 winkels en vele bars en restaurants vindt. Bij het centrum hoort het attractiepark CentrO Park, het zoet- en zoutwater aquarium Sea Life Oberhausen, een bioscoopcentrum, een tentoonstellingshal en een theater. Het oude centrum van Oberhausen ligt op loopafstand van het hotel waar je heerlijk kunt winkelen en genieten van de Duitse keuken. Vanaf het hotel kun je dankzij de gunstige verkeersverbindingen de steden Düsseldorf en Essen goed bezoeken, maar ook het Movie Park Germany en de indoor skipiste Alpincenter in de stad Bottrop liggen vlakbij.

Beschikbaarheid is beperkt  en je kunt alleen nog deze week gebruik maken van deze actie dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Artikelbild_Hotel_Hotelzimmer

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

TRYP Oberhausen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)