slechts 280,- €

We wisten natuurlijk al dat Griekenland een geweldig land was, maar dit hotel slaat echt alles. Wat een prachtig zwembad wat uitkijkt over de zee! Echt eentje om bij weg te dromen… Bekijk nu dit  Perivolas Lifestyle House op Oia, Griekenland.

178495272_x

Griekenland

De witte huisjes, de azuurblauwe zee… We kennen het bekende beeld van Griekenland allemaal. Het dorpje waar dit hotel zich bevind heet Oia, en is het bekendste dorp van alle dorpen van Santorini. Het staat vooral bekend om het stille leven en fantastische zonsondergang, die de witte huisjes verlicht. Het dorp bevind zich ook op een spectaculaire klif en bied vanuit hier een indrukwekkend overzicht over de vulkaan Palia.

178497660_x

Perivolas Lifestyle House

Dit vijf sterren hotel ziet er echt geweldig uit! Met het prachtige zwembad, wat over de zee reikt, en witte muren is het een klassiek Grieks hotel. In het restaurant van het hotel bereid de Chef de beste gerechten voor je klaar, met een mix van dagelijkse specialiteiten. Verder beschikt het hotel over een infinity pool, duidelijk te zien op de foto, een sportschool en een heerlijke wellness. De wellness bestaat uit verschillende sauna’s, en je kan plaats nemen in de jacuzzi die over de vulkaan kijkt. Verder is de massage kamer als een soort grot uit het steen gekerft, voor een ontspannen en gebalanceerde omgeving.

Je kan nu overnachten in dit droomhotel, bekijk hem hier!

  • Reisperiode: 19-05-2017 tm 20-05-2017
  • Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
  • Sterren: 5 sterren
  • Beoordeling: Op Trivago met Uitstekend 92/100
  • Plaats: Oia, Griekenland
  • Verzorging: Logies met ontbijt
  • Prijs: €280 per persoon per nacht in dit droomhotel

screenshot van de deal

Perivolas Lifestyle House
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)