Vakantie in eigen land in leuk vakantiepark

Er even tussenuit op een vakantiepark in Valkenswaard

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Oostappen vakantiepark Brugse Heide
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 29,95

Wil je er even tussenuit met de kinderen of je vrienden? Je boekt al een 4-persoons stacaravan op Oostappen Vakantiepark Brugse Heide vanaf slechts €29,95 per persoon! Voor deze prijs kun je een hele week relaxen in het Brabantse Valkenswaard. Boek deze deal!

Vakantiepark

Oostappen vakantiepark Brugse Heide

Voor kinderen is er van alles te doen op Oostappen vakantiepark Brugse Heide. In de zomer is er animatie en ze kunnen zwemmen in het zwembad. Ook is er een groot indoor speelparadijs dat garant staat voor dagelijks speelplezier. Op de skelterbaan testen jeugdige snelheidsduivels hun stuurkunsten. De airtrampoline is niet alleen voor de jeugd een leuk verzetje. Tot slot is er de dierenweide, waar het knuffelen van konijntjes het geluksgevoel naar grote hoogte brengt. Je verblijft in een Dommeldal mobile home voor vier personen. Je vindt er een zithoek, goed uitgeruste keuken en eigen badkamer. Ontbijten kun je lekker buiten aan je eigen tuinset met parasol.

Vakantiepark

Weekendje weg in Noord-Brabant

Het vakantiepark is gelegen in Valkenswaard, niet ver onder Eindhoven. In de buurt liggen twee natuurreservaten, waardoor je al snel een echt vakantiegevoel hebt. In het Leenderbos snuif je de frisse lucht op en kun je mooie wandelingen maken. Een dagje Eindhoven vormt een mooie afwisseling. Je kunt er goed winkelen, een drankje doen op Stratumseind of een stadiontour maken bij een van de beste voetbalclubs van Nederland. 🙂

Vakantiepark

screenshot van de deal

Screenshot deal