Wie kent Volendam nou niet? Nederland’s bekendste vissersdorp staat naast zijn verse vis ook bekend om zijn populaire zangers en traditionele klederdracht. Breng een bezoek aan het bekende Palingsoundmuseum, of ga zoals velen in traditionele klederdracht op de foto. Zanger Jan Smit is je virtuele gastheer; hij neemt je mee door zijn wereldberoemde dorp. Via humoristische ontmoetingen met bekende dorpsgenoten, unieke filmbeelden en muziekfragmenten krijg je een goed beeld van het ongekende succes-dna van Volendam.

Je zal op basis van logies en ontbijt verblijven in Art hotel Spaander. Dit mooie, typische 4-sterrenhotel ligt in het centrum van Volendam, op de toeristische dijk met alle winkels en cafés en aan de achterkant aan het water. De Classic kamers zijn vormgegeven in oud-Hollandsche stijl maar met alle moderne gemakken. Zo hebben ze bijvoorbeeld tv, WiFi en een eigen badkamer met douche en wc. In het hotel is een restaurant, een pub en een overdekt zwembad, Turks stoombad, sauna en fitnessruimte –zalig! Fijn om te weten: je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren, dit kan namelijk direct achter het hotel. 

Extra leuk: Op 13 december, 14 februari en 7 maart kan je genieten van de Spaander Dinner Show! Denk dan aan veelzijdig theater: verschillende vormen van theater met dans, zang en illusie in één show!

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Netherlands_Volendam_Skyline

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_groupon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)