slechts 59,- €

Ik heb wel een heel bijzondere overnachting gevonden. Overnacht in een boomtent aan de oever van de Rijn in de Franse Elzas voor 1 tot 3 nachten. Daarnaast krijg je een €10 voucher voor een kanotocht van Adrenalin Becker. Dit allemaal vanaf €59!

3-11Elzas.jpg1.PNG1.jpg1.PNG1

De Elzas heeft prachtige natuur en gezellige dorpjes.De streek is ook bekend vanwege de wijnen die hiervandaan komen, zoals de Riesling. In die omgeving zie je dan ook veel wijngaarden en meer prachtige natuur. Op reisafstand is ook de stad Straatsburg, een van de zetels van het Europees Parlement. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de heilige berg Donon, Monkey Mountain Bezoek bijvoorbeeld de heilige berg Donon, Monkey Mountain of mooie dorpjes zoals Friesen, Dambach-la-Ville en Altkirch.

Je overnacht in een boomtent aan de over van de Rijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de camping. De camping is gelegen in de buurt van Iffezheim/Baden-Baden. De precieze locatie wordt na het boeken bekend gemaakt. Het verzamelpunt is in elk geval bij Commune de Gambsheim in Gambsheim. Je boekt via Adrenalin Becker.

Boomtent

Wil jij overnachten in een boomtent in de Franse Elzas? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

Groupon Boomtent 59 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)