Overnacht in het Hotel Not Hotel in Amsterdam!

Is het een museum? Is het een huiskamer? Nee, het is een hotel!

Holidayguru tipt 09.08.20 tot 10.08.20
P.p. vanaf € 28,50

Dit is geen hotel, het is een ervaring! Beleef een unieke overnachting in het Hotel Not Hotel in Amsterdam. Dit kan al vanaf €28,50 per persoon per nacht. Echt geen geld! Til je stedentrip Amsterdam naar een hoger niveau met een overnachting in dit bijzondere (not) hotel!

Het Hotel Not Hotel in Amsterdam is uniek!

Een verblijf in Hotel Not Hotel is een ervaring op zich en wordt geroemd om de sfeer en de fantastische inrichting. De meeste ruimtes zijn ontworpen door jonge ontwerpers van de Eindhovense Design Academy. Laat je verrassen! De kamers zijn klein maar de bedden liggen heerlijk. De hotelkamers zijn dan ook niet bedoeld om iets anders te doen dan slapen, er zijn immers genoeg plekjes om gezellig te kletsen in de lobby en in de bar. In de Kevin Bacon Bar worden de lekkerste cocktails geserveerd en je kunt er goed Thais eten.

 Weekendje Amsterdam

Een weekendje naar Amsterdam is per definitie al leuk, maar tijdens een verblijf in het Hotel Not Hotel zul je je zeker niet vervelen. Maak nieuwe vrienden in de “huiskamer” van het hotel en drink gezellig samen een biertje in de Kevin Bacon Bar voordat je vertrekt richting het Rembrandt- of Leidseplein. De tram naar het centrum stopt praktisch voor de deur, en daarmee bevind je je binnen no-time midden in het Amsterdamse centrum.

screenshot van de deal

Screenshot deal