Overnacht in het Hotel Not Hotel in Amsterdam!

Is het een museum? Is het een huiskamer? Nee, het is een Hotel!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Not Hotel
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 36,-

Dit is geen hotel, het is een ervaring! Beleef een uniek weekend door in het Hotel Not Hotel in Amsterdam te logeren. Dit kan al vanaf €36 per persoon per nacht. Echt geen geld!

Hotel Not Hotel Amsterdam

Het Hotel Not Hotel in Amsterdam is uniek!

Dit hotel is een ervaring op zich en ontvangt dan ook een zeer goede beoordeling van 8,2 op Booking.com. Het wordt geroemd om de sfeer en de fantastische inrichting. De meeste ruimtes zijn ontworpen door jonge ontwerpers van de Eindhovense Design Academy. Laat je verrassen! De kamers zijn klein maar de bedden liggen heerlijk. De hotelkamers zijn dan ook niet bedoeld om iets anders te doen dan slapen, er zijn immers genoeg plekjes om gezellig te kletsen in de lobby en in de bar. In de bar en op het Whitey the White terras worden de lekkerste cocktails geserveerd en je kunt er goed Thais eten.

Hotel Not Hotel Amsterdam

 Weekendje Amsterdam

Een weekendje naar Amsterdam is per definitie al niet saai, maar tijdens een verblijf in het Hotel Not Hotel zul je je zeker niet vervelen. Maak nieuwe vrienden in de “huiskamer” van het hotel en drink gezellig samen een biertje in de Kevin Bacon bar voordat je vertrekt richting het Rembrandt- of Leidseplein. De tram naar het centrum stopt praktisch voor de deur, en daarmee bevind je je binnen no-time midden in het altijd levendige Amsterdamse centrum. Lees hier alles over wat te doen in Amsterdam.

Hotel Not Hotel Amsterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal