slechts 65,- €

Altijd al van gedroomd om in een kasteel te slapen? Dan heb ik een mooie deal voor jou! Waan je voor één nacht als een koning en koningin in het sprookjesachtige Kasteel Kerckebosch, inclusief welkomstdrankje, luxe ontbijt en tweegangendiner, voor maar €65,00!

O43YEL7W

 

Het romantische en sfeervolle Kasteel Kerkebosch is gelegen in de prachtige bossen van Zeist. Het kasteel is de perfecte uitvalsbasis om het afwisselende landschap van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Uitgestrekte heidevelden, weelderige bossen en fraaie landgoederen wisselen elkaar hier af. Voor nog meer historie breng een bezoek aan Slot Zeist of struin door de in Engelse stijl aangelegde tuinen van Landgoed Vollenhoven. Meer in voor stadse gezelligheid? Binnen twintig minuten ben je al in de gezellige binnenstad van Utrecht of Amersfoort. Beklim de beroemde Dom of pak één van de vele terrasjes langs de grachten van Utrecht.  Het historische centrum van Amersfoort, met maar liefst 400 rijksmonumenten, is zeker een bezoekje waard.

Gelegen in de bossen van Zeist, wordt in het 120 jaar oude Kasteel Kerkebosch **** klassiek gecombineerd met modern. De luxueuze kasteelkamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Wat dacht je van een eigen Nespresso-apparaat, ruime badkamer en flatscreen-tv met filmkanaal? Laat je na een dag wandelen verwennen met een heerlijk tweegangendiner. Ontbijten als een koning wordt hier werkelijkheid. Begin de ochtend in alle rust met een zeer uitgebreid ontbijt. Op Trivago krijgt dit landgoed een zeer goede beoordeling van 81/100!

UXBBRWB5

 

Wil jij je in de watten laten leggen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

 

 

 

screenshot van de deal

Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)