Florence (Firenze in het Italiaans) is volgens veel reizigers de mooiste stad ter wereld. De stad heeft alles voor wie van geschiedenis, kunst, cultuur en mode houdt. Het roemrijke verleden is letterlijk op iedere straathoek terug te vinden, net als de getuigen van de fascinerende gebeurtenissen die zich hier hebben afgespeeld. Om tijdens je reis naar Florence ook in stijl je overnachten, kan slapen in de het prachtige vijfsterrenhotel Ville sull’Arno in Florence!

ville1

In de culturele stad kun je bijvoorbeeld het museum Uffizi bezoeken met werken van Michelangelo, Sandro Botticelli, Giotto, Simone Martini en Pierro della Francesca. Bewonder het mooie Palazzo Vecchio aan het beroemde plein Piazza della Signoria. Op Piazzale Michelangelo vind je een gedenkteken voor de kunstenaar Michelangelo: een kopie van David en andere werken. Terwijl je hier bent, is het natuurlijk ook een must om in verschillende restaurants wat te eten. Proef een paar traditionele Toscaanse gerechten.

ville2

Het vijfsterrenhotel Ville sull’Arno ligt direct aan de oever van de rivier de Arno. Het beschikt over een restaurant en een wellnesscentrum met een binnenzwembad, een sauna en een Turks stoombad. Hier mag je gratis gebruik van maken! Na een dagje rondwandelen in Florence kun je dus lekker bijkomen in de sauna of in het stoombad. In het restaurant kun je van lokale gerechten smullen en enkele tafels hebben een panoramisch uitzicht.

ville3

Het hotel bevindt zich op ongeveer 2 kilometer van het Piazza della Signoria, op ongeveer 3 km van Santa Maria Novella en op ongeveer 2,5 km van het Palazzo Vecchio. Het meeste is dus lopend te doen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Wil jij naar Florence? Overweeg dan zeker om in dit stijlvolle hotel te slapen! Het krijgt een goede beoordeling op Trivago, namelijk een score van 93/100 op basis van 1322 beoordelingen.

ville4

Boek dit hotel!

florence

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)