slechts 69,- €

Waan je als kasteelheer of dame in een middeleeuws Italiaans kasteel gelegen in de groene heuvels van Monferrato in de Noord-Italiaanse provincie Piëmont. Deze streek staat bekend als één van de beste wijnstreken in Italië. In dit schilderachtige gebied vind je natuur en cultuur: van mooie meren, hoge bergtoppen tot aan barokke gebouwen in de stad Turijn. Uiteraard kan een wijnproeverij tijdens je bezoek aan deze streek niet missen. Vanaf €69 verblijf je in een prachtig kasteel inclusief ontbijt en proef je de meest fantastische wijnen.

Wine Yard iStock_000020928713_Large-2

De regio Piëmont betekent letterlijk ‘aan de voet van de bergen.’ Hier vandaan komen de beroemde witte truffel en een aantal van de meest prestigieuze wijnen. Door de lokale omstandigheden van de grond en het weer is het de ideale regio om wijn te maken. Piëmont kent naast Turijn geen grote steden maar heeft heerlijke natuurgebieden waar je fantastisch kunt wandelen, fietsen en skiën (Sestriere) en bovendien is Piëmont vooral het Bourgogne van Italië: je kunt hier geweldig eten.

Je zal overnachten in Il Castello di Frassinello. De kamers zijn stijlvol ingericht met antiek meubilair en hebben beschilderde plafonds. De prijs is voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Daarnaast proef je tijdens een wijnproeverij verschillende wijnen zoals Barbera, Chardonnay en Cortese. Daarnaast proef je een aantal culinaire lokale streekproducten zoals honing en een typisch gerecht uit de regio. Het kasteel is gelegen in een groot park van 5000 m² en is ideaal voor mooie wandelingen. Op Trivago krijgt dit hotel een goede beoordeling van 76/100 op basis van 166 beoordelingen.

Kasteel Piemont

Heb jij wel zin in een culinair verblijf in een prachtig kasteel in Italië? Boek dan snel!

 • 1, 3 of 5 nachten verblijf in Italiaans kasteel inclusief ontbijt en proeverijen vanaf slechts €69 p.p! 
  • Reisperiode: Verschillende data naar keuze tot en met 31 oktober 2016.
  • Reisduur: 1, 3 of 5 nachten
  • Hotel: Il Castello di Frassinello
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een goede beoordeling van 76/100 op basis van 166 beoordelingen.
  • Locatie: Frassinello Monferrato (AL), Alessandria, Italie
  • Verzorging: Logies en ontbijt
  • Op basis van eigen vervoer
  • Prijs: Vanaf €69 per persoon op basis van een reis voor 2 personen

screenshot van de deal

Screenshot Groupon Castello 69eu
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)