slechts 77,- €

Dompel je onder in de Marokkaanse sferen door te overnachten in een authentieke Riad in Marrakech met prachtige tuin en een heuse hamam vanaf slechts €77 per nacht! Ontdek de magische stad Marrakech om vervolgens te ontspannen in de hamam of op het dakterras!

riad-marrakech-airbnb

Marrakech zal je betoveren met haar smalle straatjes, prachtige souks, paleizen, pleinen en heerlijke eten. Wees niet bang om te verdwalen in de stad, uiteindelijk leiden alle wegen naar het beroemde plein Jeema El Fna. Dit plein geeft een kijkje in het dagelijks leven. Veel gebouwen in de stad illustreren op indrukwekkende wijze de principes van de Moorse paleisstructuur. Ook kan een bezoek aan de souks in de medina niet ontbreken op je programma. Vergaap je aan de de diversiteit van aangeboden waren. Marrakech staat ook bekend om haar Riads. Een Riad is een stadsvilla met romantische binnenplaats vaak gelegen in de oude binnenstad. In deze huizen woonden vroeger welgestelde families. Tegenwoordig hebben de meesten hun deuren geopend en kun je hier overnachten.

riad-airbnb-marrakech

Met haar bogengalerij en prachtig beschilderde houten plafonds is deze riad een voorbeeld van de traditionele grote huizen die je in Marrakech vind. De tuin in de binnenplaats is een oase van rust. Hier vind je een kleine vijver en olijf-, sinaasappel-, en banenbomen. Elke kamer beschikt over een kleedkamer en eigen badkamer. Sommige kamers geven toegang tot een terras terwijl andere uitzicht hebben op de tuin. Ook is er een dakterras waarvandaan je een uniek uitzicht hebt over de medina. Een heerlijk vers ontbijt wordt iedere ochtend voor je bereid. De riad beschikt over een ware hamam waar je kunt genieten van een heerlijke massage. Je kunt al in deze riad overnachten voor €77 per nacht. De kamers bieden ruimte aan maximaal 2 personen. Daarnaast betaal je nog €9 aan servicekosten. Er geldt een minimum verblijf van 1 nacht.

riad-marrakech-airbnb-2

Beleef een duizend-en-één nacht in een traditionele Riad in Marrakech! 

screenshot van de deal

riad-marrakech-77-euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)