Maak van je uitje naar de wereldstad Rotterdam iets heel bijzonders! Overnacht in een exclusieve suite in het icoon van de stad, de Euromast, inclusief fles champagne en ontbijt voor €199!

euromast1

Met dit arrangement overnacht je in een exclusieve suite van de bekende Euromast! In het kraaiennest kun je terecht voor een diner of je kunt er abseilen. Het is natuurlijk ook de locatie van het viersterrenhotel Euromast, waar jij onder de sterrenhemel zult overnachten. Op Trivago krijgt dit hotel een score van 85/100.

Je hebt de keuze uit twee exclusieve suites (Heaven en Stars) om te overnachten. Stars is net iets kleiner dan Heaven maar beschikt wel over een ligbad met jacuzzi en biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam. Heaven daarentegen beschikt over een regendouche en geeft een mooie view op de haven van de stad.

Wil jij in de Euromast overnachten? Boek dan snel!

Boek de deal!

eurom

euromast

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)